Thursday, 8 December 2011

tawar hati

kecewa + x puas aty lah
hurm...sebenarnye aku x kesah pon pasal bnde alah 2
sbb ak pon x perlukannye sgt
tp ak rse sgt x adil
bile "die" buat bnde 2
kalau org normal fikir pon..
die x kn buat mcm 2....

ok skrg nak trus terang
..............................
aku ade join satu gathering ni
1 je yang buat ak sgt teruja dgn bnde ni
sbb sahabat aku suruh ak join
n sebab die ade program karok2
huhuhuhuhu
almaklum..suke mnyanyi kan..
walaupon suara x sdp
tp makin lame ak pnye rase teruja 2 dh makin pudar
apabile satu2 masalah
ditunjukkan oleh pihak penganjur
ni blom berlangsung lg programnye
kalau dh berlangsung nnt
xtau la ape jd
bile admin dh bertikam lidah...
takot2 peserta pulak yang mati tertikam..
n aku rase hati ak dh terguris dgn
tikaman 2...
1st masalah pasal theme
theme utk makan malam bbq
yang kononnye nak simple2
tp tibe2 terkejut tgk tema yang ditetapkan..
masquerade!!!
sangat anoying...
xkn la nak pakai mcm majlis prome mewah sdngkan ianya
cume sekadar program tepi pantai..
simple2 sudah lah..
yang xbestnye org yang mencadangkan 2
langsung xnk ubah idea yang die dh bg
semua betol pd diri die
#tu die yang fikir lah..
cdgn org lain die tolak mentah2
tp selamat alhamdulillah
ramai yang menyuarakan rasa hati dieorg
so kite kne ikot suara majoriti
sbb nak handle sesuatu program.yang melibatkan
ramai pihak
kite kne consider semua pndpt n
untuk jd pemimpin yang baik
die kne lah memikirkan ape yang terbaik bg semua org
bkn yang terbaik untuk die je
selesai satu masalah
timbul lg satu masalah
bile die promote header pemende nth
ak siyes ckp ak mmg xkesah pon pasal sume 2..
tp ak rse judgement yang die buat untuk memilih
sape yang layak menerima header 2 adelah sgt xwajar
n sangat bodoh
mereka sepatutnye menghargai dan memberi pengiktirafan
kepada siapa yang bayar awal
perit gile tau nak bayar awal
bukan mudah nak cari duit
kalau duit 2 leh petik macam daun xpe r gak
kesian la pd yang byr awal..
yang bayar awal 2 menunjukkan yang die bersungguh2 nak pergi
ni tidak
yang bayar last pulak yang diberi pengiktirafan tersebut
manelah die letak OTAK die 2.
ntah ape2...
yang bayar last2 tu nampak sgt yang die x bersungguh2 nak pergi...
xde keinginan dan usaha untuk bayar awal
xpahamlah....
sebab 2 la aku ckp ak pnye tahap
keterujaan ni
dh makin pudar..sangat pudar
rase sie2 je byr...
tp sebab ak memikirkan mmber ak
yang mempelawa aku utk join program ni
ak terpakse relakan perasaan ni pergi
wah..hahahahhaha

No comments:

Post a Comment